Barion Pixel
SzorgosKezek-Logo-19.png

Vélemények

Vélemények

Kikkel dolgoztam már?

Titkosszobák Szarvason

“Kisvállalkozóként számomra legfontosabb egy olyan kis csapat, akikre mindig számíthatok: mind szakmailag, mind emberileg. Hálás vagyok a sorsnak, amiért megtaláltam Csabit. Ő szinte azonnal reagál a kéréseimre, egy emberként gondolkodik velem, ötleteivel, tanácsaival segíti a vállalkozásom fejlődését. Mi több, az apró módosításokban is mindig számíthattam rá. 

Ami pedig nem látszik az online térben, de számomra nagyon sokat jelent: általa egy igazi, életvidám, optimista sráccal, pontosabban, lassan kétgyermekes édesapával dolgozhatok együtt, aki csak a maximummal elégszik meg.”

Tessedik Kincse Nyomában

“Csabival a közös munka rendkívül könnyen ment. Elmondtuk mit szeretnénk, milyen a Tessedik kincse világa, és ezt látnánk szívesen a weboldalon is. Ezzel párhuzamosan egy átlátható, 21-ik századi, modern honlapot vizionáltunk magunknak.

Csabi mindezt hozta, sőt, mivel figyelemmel kíséri a trendeket, ennél sokkal többet adott. Egy szép, szerethető, jól működő, látványos siteot, ami napi szinten segíti a tevékenységünket.”

Fürj Erik

TenderMan.hu - Forrásszerzési Specialista

“Csabival nagyon jó, gördülékeny volt a közös munka, mindent a megbeszéltek szerint készített el. Közösen átnéztük, átdolgoztuk a honlapomat, nagyon hasznos tanácsokat adott nem csak a kinézettel, elrendezéssel kapcsolatban, hanem a szövegezésben, a marketing folyamatok optimalizálásban is számíthattam rá. Köszönöm még egyszer, és mindenkinek ajánlom Csabit, aki szeretne szép, hatékony, igazi pénztermelő weboldalt a vállalkozásának!”

Szécsi Attila

Nádaházam Teteje Vendégház

“Csabival csak akkor dolgozz együtt, ha nem olyan honlapra vágysz, ami neked tetszik, hanem olyanra, ami vevőket hoz, és eladásokat generál.
Ha nem olyan marketing kommunikációt szeretnél, amit megdicsér anyukád, hanem olyat, ami a célközönséged nyelvén beszél. 

Ha hajlandó vagy alapjaiban újragondolni a céged marketingjét, és profi alapokra építeni azt. Mert ezt a játékot végső soron bevételre játsszuk. Ő ebben segít neked.”

Molnár András

Nyaralóház Szarvas

“Nyaralóházunk weboldalának készítésére kértük Csabit, amit klassz ötleteivel, pontos határidőre, a mi legnagyobb megelégedésünkre elkészített, és az óta is működtet. Köszönjük szépen!”

Sovány Anikó

Kohut Kaptár

“A régi weboldalunk már nem tudott megfelelni a 2019-es elvárásoknak. A Szorgoskezek segített kiemelni cégünk erősségeit, és vizuálisan “fogyaszthatóbbá” tette a tartalmakat. Az új weboldalra hosszú távú beruházásként tekintünk.

A statisztikák, a mobilbarát megjelenés, és az e-mailes értesítés az egyszeri beruházás után még sokáig fogja a  vevőket szerezni. A megtérülés így folyamatos.

Csabi egy rövid megbeszélés után olyan webes arculatot tudott kialakítani, amely minden elvárásunknak megfelelt.”

Kohut István  Kohút Bútor Kft.

Játék és Tanulás

“Csabival régóta munkakapcsolatban állok, ezért nem volt kérdéses, kivel építem az új weboldalt, a Játék és Tanulást. Jó munka volt, szuper ütemezésben!

Szeretek vele dolgozni, mert kellően kreatív, újszerű ötletekkel segíti a törekvéseimet és lendületes ‘szorgos kéz’.
Vele könnyű összehangoltan dolgozni abban is, hogy a vevőszerzés és az élményátadás kellő arányban érvényesüljön a platformon. “

Kugyeláné Décsei Mónika

SzorgosKezek.hu rendszerei teljesen automatizáltak. További információ az ügyfélszolgálat menüpontban.

SzorgosKezek-Logo-19.png

© 2017-2024 SzorgosKezek.hu | Copyright