Barion Pixel
SzorgosKezek-Logo-19.png
Választható

Weboldal csomagok

Alap szintű weboldal

START CSOMAG

Egyszerűen nagyszerű webes csomagot keresel? Saját információs weboldalt szeretnél, ami a kapcsolatfelvételben és a teljeskörű információ átadásban is segíti érdeklődőidet, látogatóidat.

Már 120.000 Ft-tól

Weboldal teljes automatizációkkal

AUTOMATA CSOMAG

Egy automatizált weboldal egyszerűsít és időt nyerhet Neked! Egyre többen élvezik a technológia nyújtotta lehetőségeket a saját weboldalban is. Ez számodra is elérhető ebben a csomagban.

Már 180.000 Ft-tól

A térképen akarok lenni!

Google Térkép kiépítés

Te is mindenképpen fent szeretnél lenni a Google Térképen saját vállalkozásoddal, cégeddel? Még több vevő, érdeklődő érkezhet hozzád is a térképen rádtalálva. Ebben a csomagban minden megkapsz, ami alap szinten szükésges, ehhez a szolgáltatáshoz.

15.000 Ft a teljes beállítás

Elavult a honlapod?

KORSZERŰ CSOMAG

Rendelkezel saját weboldallal de már régóta ugyanúgy néz ki? Nehézkes a tartalom frissítése, aktualizálása? Több érdeklődőt szeretnél, de jelenleg mérni sem tudod a honlapod forgalmát?

Mobileszközökön sem tölt be megfelelően? Szintet lépnél?

Jó helyen jársz! Keress bátran és a Téged is korszerűsítünk az online térben. Így érdeklődőid, vásárlóid elégedettebbek lehetnek, hiszen látványos weboldalon minden aktuális információt megtalálnak vállalkozásodról, cégedről.

Már 80.000 Ft-tól

SzorgosKezek.hu rendszerei teljesen automatizáltak. További információ az ügyfélszolgálat menüpontban.

SzorgosKezek-Logo-19.png

© 2017-2024 SzorgosKezek.hu | Copyright