Barion Pixel
SzorgosKezek-Logo-19.png

Forgalomnövelés

Látogatószerzés

Többről szól, mint

Szimplán szem előtt lenni

A világ gyorsul, érdemes szem előtt lenni a digitális térben, terelj Te is nagyobb forgalmat weboldalara!

Nincs időd ezzel foglalkozni, de fontosnak tartod? Szeretnéd, hogy lássanak és halljanak rólad, cégedről? Jó helyen jársz! 

Helyi és országos hirdetési megoldások várnak rád!

Elérhető HIRDETÉSI csomagok

Látvány csomag

A hangsúly a minél nagyobb elérésen és megjelenésen van ennél a csomagnál.

50.000 Ft / hó

Helyi vagy régiós hirdetés.

Konverziós Csomag

A lényeg a konverzió, azaz a mérhető cselekvés. Foglalás, ajánlatkérés vagy telefonhívás tevékenységtől és technikai adottságtól függően a legjobb érdeklődőket hozza, amiről értesülsz is.

Választható konverziók:

Helyi vagy régiós szinten is tudsz hirdetni.

100.000 Ft-tól

Hirdetés Stratégiával

A legkomolyabb csomagunkban egy teljes hirdetési stratégiát kapsz, aminek a megtervezéséhez komoly előmunka szükséges. De mindenben segítünk!

Személyes találkozókkal és egyedi tervezéssel, árazással:

250.000 Ft-tól

Régiós vagy országos hirdetés.

Mennyi embert tudsz elérni?

Milyen összeggel?

Írj ránk és elküldjük számodra az aktuálisan elérhető hivatalos adatokat, ami alapján tudsz dönteni, hogy érdemes-e hirdetni számodra az adott felületeken.

További szolgáltatások

Mert nem mindegy mit lát először!

Profi ÉRKEZÉSI oldal csomag

Értékesítésed és konverziós kampányaid sokkal hatékonyabbak és eredményesebbek lesznek, ha egy jó érkezési oldalra (landingre) tereled az érdeklődőket.

Ezeken az újonnan megtervezett és kialakított a webes aloldalakon minden az értékesítésről szól. A célközönségnek megírt releváns tartalmakkal, mint vásárlói szövegírás, pszichológia, logikai felépítés, látványos kreatív – élmény tartalommal.

Te is szeretnél még eredményesebb lenni az értékesítésben?
Igényeld még ma és egyeztessünk a részletekkel kapcsolatban.

Ára: 25.000 Ft-tól

Kézenfogva a legnagyobb márkával!

A Nagy GOOGLE csomag

Az elmúlt években óriásit fejlődött az internetes világ egyik zászlóvivője a Google. A technikai fejlődés és a jogi újítások , előírásoknak való megfelelés arra késztette a világmárkát, hogy nagyot lépjen. Butaság lenne már kihagyni az ingyenes szolgáltatásokat, amelyeket weboldaladba építve valódi segítséget kapsz a Google-tól:

Ára: 45.000 Ft-tól

A Térképen akarok lenni!

Google Cégem Csomag

Te is mindenképpen fent szeretnél lenni a Google Térképen saját vállalkozásoddal, cégeddel? Még több vevő, érdeklődő érkezhet hozzád is a térképen rádtalálva. Ebben a csomagban minden megkapsz, ami alap szinten szükésges, ehhez a szolgáltatáshoz.

Ára: 15.000 Ft a teljes beállítás

Weboldalba építhető

Marketing funkciók

3 másodperc. Ennyi idő alatt dönt minden egyes felhasználó , hogy marad-e vagy elhagyja a weboldalt.

A bevált, figyelemfelkeltő eszközök viszont segítik a weboldalon tartani és meggyőzni a látogatókat, hogy érdemes még maradni, mert találhat olyat, ami valóban érdekes lehet a számára.

Te is kíváncsi vagy mik ezek a funkciók? Nálad melyiket lehet beépíteni elsők között? Vedd fel velünk a kapcsolatot és kielemezzük.

Egyedi árazás alapján, 15.000 Ft-tól

Több felület, több vevő?

Vevőszerző felületek

Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube.. Saját üzleti tevékenységedből adódóan Nálad is alkalmazni tudjuk a ma elérhető, legbeváltabb marketing csatornákat.

Érdemes ott lenni azokon a felületeken, ahol napi szinten időt töltenek az emberek.

Gyorsan dolgozunk, kész folyamatokkal. Látványos kreatívjaid lesznek, amelyek témától függően érzelmi intelligencia hatásfokozókat (tükörreflex) és pszichológiai logikát is alkalmaz.

Egyedi árazás alapján.

Online automatizációk

Mindig elérhető lehetsz

Gondolj csak bele, hogy fordított helyzetben, vásárlóként, ügyfélként, érdeklődőként minek örülnél leginkább? Ha kiemelt figyelmet kapnál..

Mindez ma technológiai alapon egyszerűen megvalósítható.

A nap 24 órájában elérhető lehetsz. Reagálni és foglalkozni tudsz érdeklődőiddel, akkor is, amikor éppen alszol.

Ára: 35.000 Ft-tól

Értékesítés új szinten

Eladást generáló vélemények

A járt utat, a járatlanért el ne hagyd! Ez az interneten még fontosabb, hiszen elsőre mindenki bizalmatlan egy-egy vásárlással, foglalással kapcsolatban és folyamatosan keressük az emberi jelenlétet a dolgok, rendszerek mögött.

Újabb szint az értékesítésben, amikor már nem mi mondjuk, hogy jók vagyunk. És nem szükséges “letolni az érdeklődő torkán”, hanem egyből megtörténik a vásárlás, hiszen a termékeinket/szolgáltatásainkat már mások jó szívvel ajánlják.

Te is beépítenéd a vevőszerzésedbe?

Fókuszált marketing

Saját hírlevél rendszerrel

Vannak visszatérő vásárlóid, vendégeid? Szuper! Nekik már sokkal könnyebb újra eladni termékedet / szolgáltatásodat, mint egy új vevőt szerezni.

Miért leveleznél külön mindenkivel? Egyszerre Te is letudhatod!

Bevált, működő hírlevél rendszert tudunk számodra is kiépíéteni, így folyamatosan célzott levelekkel tudod “bombázni” a listádon szereplőket. 

Téged is érdekel, hogyan lehet ezt jogilag rendben csinálni úgy, hogy az érdeklődők feliratkozás után sokáig fent is maradjanak listádon? Szívesen beavatunk!

Te is tudni, érteni akarod?

Fontosnak tartod, hogy Te is képben legyél az aktuális internetes felületekkel, hirdetésekkel, vevőszerzési lehetőségekkel kapcsolatban? 

Több mint 10 év átfogó szakmai tapasztalata a Tiéd lehet! Egyedi konzultáció alkalmával minden fontos (Téged / Céged, vállalkozásodat) érintő aktuális lehetőséget együtt át tudunk nézni.

Így megértheted, átláthatod és könnyebben tudsz döntést hozni egy-egy jövőbeli döntéseddel kapcsolatban: vevőszerzés, marketing, reklám.

Fontos tudni, hogy minden egyéni konzultáció előtt telefonos egyeztetéssel szűrjük az érdeklődőket és csak ezután tudunk időpontot egyezteti.

Egyéni konzultáció díja: 25.000 Ft / 2 - 2.5 óra

SzorgosKezek.hu rendszerei teljesen automatizáltak. További információ az ügyfélszolgálat menüpontban.

SzorgosKezek-Logo-19.png

© 2017-2024 SzorgosKezek.hu | Copyright