EGYEDI WEBOLDAL

Kiadó Szállásoknak

Látványos tartalmak

Most AJÁNDÉK FOTÓZÁSSAL, hiszen az aktuális fotók nagyon fontosak manapság. Érdeklődj Te is, kérj egyedi árajánlatot!

Kitörnél a korlátokból?

Saját online felületed akkor is elérik, amikor Te éppen alszol vagy a családoddal töltöd az időt. Nélküled is kínál, elad…

Valódi befektetés lenne?

Havonta párzszáz forintért: Értékesít, Foglalásokat gyűjt, Informál. Nem hibázik, hosszútávú megoldás, ami pénzt csinál.

Eddigi megbízóim mondták

Molnár András

Nád a házam teteje vendégház

“Csabival csak akkor dolgozz együtt, ha nem olyan honlapra vágysz, ami neked tetszik, hanem olyanra, ami vevőket hoz, és eladásokat, foglalásokat generál.”

weboldal:
www.nadahazam.hu

Melis Tibor

Nyaralóház.hu Szarvas

“Nyaralóházunk weboldalának készítésére kértük Csabit, amit klassz ötleteivel, pontos határidőre, a mi legnagyobb megelégedésünkre elkészített, és az óta is működtet. Köszönjük szépen!”

weboldal:
 www.nyaralohaz.hu

Mire is jó egy weboldal?

0-24 Elérhető felület

Saját online felületed akkor is elérik, amikor Te éppen alszol vagy a családoddal töltöd az időt. Nélküled is kínál, elad…

szép, egyedi megjelenés

Nyaralód egyéni stílusát tükrözheti weboldalad megjelenése is, így még jobban azonosulhat a látogató, aki érdeklődik az általad kínált szállás iránt.

Automatizációk

A beépített automatizációk által könnyen gyűjtheti a foglalásokat érdeklődőid felől. E-mailben értesít, így neked csak vissza kell jelezni foglalóid felé. Bevált funkció, mert egyszerű, könnyen kezelhető mindenki számára.

Jogilag rendben

Ma sok weboldal nem felel meg a törvényeknek. A SzorgosKezek-nél készült weboldalaknál elsőként készülnek el ezek a szükséges tartalmak. Így jogilag Te is megfelelhetsz a törvényekben leírtaknak.

Mobilbarát megjelenés

Ott lehetsz minden okostelefonon és mobileszközön is, hiszen egyedi weboldal megjelenés 100%-ban mobilbarát. A legutóbbi statisztikák azt mutatják, hogy 85%-ban csak ilyen eszközökről nézik, használják manapság a weboldalakat.

Egész évben elérhető

Szórólapok és plakátok idővel aktualitását veszíthetik, míg egy weboldal ma már folyamatosan elérhető reklám felület. Minden információs feltölthetsz érdeklődőid számára, így nem zargatnak minden kis apróság miatt.

Nekik már megvan a sajátjuk:

Békés Bohém Vendégház

Nád a házam teteje

Nyaraloház Szarvas

Anna-Lak Vendégház

Jó weboldalt akarsz?

Keress Te is bizalommal!

profilkep-szorgos
Rácz Csabi

Web-programozó

Weboldal készítés

12 éves tapasztalattal

A SzorgosKezek.hu-nál kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb weboldal csomagot, így ténylegesen csak azért fizetsz, amit használsz is!

Téged is érdekel?

Kapcsolatfelvétel itt:

  Nyaraló neve:

  Hogyan szólíthatlak? (teljes név)

  E-mail cím:

  Telefonszám:

  Tudatában vagyok, hogy a weboldal tárolja a kitöltött adatokat a későbbi kapcsolatfelvétel miatt. Az adatkezelési irányelvekről itt olvashatsz bővebben.

  SzorgosKezek.hu