"Az új korszak elkezdőtött..."

Mennyibe is kerül?

Te tudod, hogy

Valójában mit fizetsz meg?

Jobb tisztában lenni, hogy egy weboldal áráért mit is kapsz valójában! 

Olyat semmiképp nem fizettetek ki veled sem, amire látom, hogy nincs a hasznodra..

Rugalmas árazás?

Az évek alatt kialakult weboldal csomagok igen rugalmasak. FONTOS számomra, hogy ne fizess feleslegesen olyan funkciókért, amiket Te jóideig nem tudsz kihasználni, vagy a tevékenységedből adódóan valójában soha nem is fogsz használni.

CSAK AZÉRT FIZETSZ, AMIT TÉNYLEG HASZNÁLSZ!

Gyors Határidővel?

Az elmúlt 10 év alatt SzorgosKezek már kész megvalósítási folyamatot dolgozott ki a webolalak elkészítésére. Így a megbízók mielőbb élvezhetik a modern technológia által nyújtott lehetőségeket.

Befektetés több évre..

Mindig Dolgozik?

Az ár tartalmazza azt a technológiát, ami mindig dolgozik. Egy olyan robotot vehetsz, ami egyszerre több érdeklődőt is ki tud szolgálni a megfelelő információkkal és funckiókkal a nap minden percében, akkor is amikor te éppen alszol.

Minden a SzorgosKezek.hu által készített weboldal tartalmazza a teljes MOBILOS megjelenést is, hiszen ma 80-85%-ban erről érkeznek a látogatók.

Teljes Biztonságban?

A hekkerek a nap minden másodpercében tevékenykednek. Miért csinálják? Adatokat gyűjtenek az internetet használva. Az Orosz hekkerek a legdurvábbak…

Számtalan weboldalt törnek fel naponta. A SzorgosKezek által készített weboldalakat a világmárka Google robotszűrője védi és számos belső funkció biztosítja mind a megbízóim, mind az ő látogaóik adatait!

Fő a nyugalom!

arajanlat keres

Kérek egy ajánlatot

Egyedi webcsomagra!

A következő űrlapot kitöltve kérhetsz egyedi csomagárat is! Csak írd meg Nekem milyen témában tevékenykedsz..

  Milyen témában tevékenykedsz?

  Hogyan szólíthatlak? (teljes név)

  Nincs még weboldalamVan már honlapom, javíthatnánk rajta!

  Biztosan van kérdésed, itt felteheted:

  Email cím

  Telefonszám:

  Tudatában vagyok, hogy a weboldal tárolja a kitöltött adatokat a későbbi kapcsolatfelvétel miatt. Az adatkezelési irányelvekről itt olvashatsz bővebben.

  SzorgosKezek.hu