Vevőszerzésről

Érthetően

Érintkezz TUDATOSAN az érdeklődőiddel és tőled akarnak majd vásárolni!

Mielőtt internet alapú vevőszerzésbe kezdenél fontos leszögezni a következő tényeket, amiket most teljesen ingyen megosztunk veled is:

Ott érdemes Reklámozni, ahol napi szinten időt töltenek a vásárlóid!

Viszont nem elég csak megjelenni. Jól megjelenni és ezzel eredményeket produkálni már összetettebb feladat.
A LIKE NEM EGYENLŐ A BEVÉTELLEL!
Nem minden a LIKEOK száma!

Neked is van facebook oldalad de még nincs több ezer – száz lájkolód? Aggódni nincs okod! Mindenki elkezdi valahol, de érdemes okosan elkezdeni.

Sokan téves irányt vesznek és értelmetlen célokat tűznek ki: LEGYEN SOK lájkolóm. Ez sokszor elérhetetlen cél. A lájkok elsősorban olyan bejegyzésekre és tartalmakra járnak, amikkel szimpatizálnak az emberek. Ma már sokszor nem a lájkok számától függ egy-egy cég, vállalkozás valós bevétele. 

Mi a SzorgosKezek.hu-nál inkább azt a stratégiát ajánljuk mindenkinek, hogy kezd el, csináld jól és a lájkok majd jönnek.

Dráguló hirdetések?

Igen, mára kifejezetten találni olyan internetes hirdetési felületeket, ami a többi lehetőséghez képest DRÁGÁNAK számít. Mit jelent ez? Azt, hogy például 1000 Ft-ból a Google hirdetésből 1db vásárlót hoz, amíg a Facebook hirdetésed 3-4 db vásárlód is lehet. És ma ez a nem mindegy!

Rossznak semmiképpen sem mondtható a Google és más hasonló hirdetési felületek. Hiszen azért drága, mert felverik a versenytársak a konkurens hirdetésekkel az árát. ITT NEM LEHETSZ SOSEM IGAZÁN EGYEDI! 

Így mindenképpen érdemes megtervezni és mérlegelni, hogy te megengedheted-e magadnak a magas hirdetési költséget egy-egy vásárlásra lebontva vagy érdemes más költséghatékony megoldásokat keresni, olyanokat, ahol sokkal jobban megtérülhet a hirdetésekre befektetett  minden egyes forintod.

SzorgosKezek.hu