Üzleti Facebook a mobilodon

Hasznos applikáció számodra...

fb app

Te is biztosan a kezedben tartanád a teljes Facebook vevőszerző csatornádat..
Kíváncsi vagy hogyan? Ez lehetésges az alábbi üzleti alkalmazással.

Meta Business Suite

Növeld vállalkozásodat online és lépj Te is több emberrel kapcsolatba a Meta Business Suite segítségével. Válaszd Te is külön a személyes Facebook oldaladat az üzleti oldalaidtól.

A MÁRKAÉPÍTÉS ALAPJA – gyorsít és összevon, azaz egyszerűsít.
Amiért szeretjük ezt az applikációt az az, hogy kizálrólag üzleti szemszögből tudjuk használni így a facebook felületét. Semmi személyeskedés, semmi zavaró privát üzenet. Kizárólag csak üzlet! Teljes képet kaphatsz az általad kezelt oldalakról:

  • Kapcsold össze a Facebook üzleti oldaladat és az Instagram oldaladat, így egyszerre tudod kezelni egyetlen alkalmazásból.

     

  • A beérkező Messenger és Instagram üzenetek egy helyen. A Meta Bussiness Suite egyből értesít, ha valaki üzenetet írt az oldaladnak. Fontos lehet számodra is vevő vagy ügyfélszerzés szempontjából.. Főleg, hogy a facebook jelzi, mennyi idő alatt szoktál visszaírni a kérdezőknek. Szeretjük, mert külön választja a privát Messenger applikációtól. Így ezzel az applikációval csak az üzletre koncentrálhatsz.
  • Létre hozhatsz posztokat, ütemezhetsz és a bejegyzéseket gyorsan és egyszerűen tudod kezelni egyszerre Facebook-on és Instagrammon egyaránt. Mindezt úgy, hogy csak egy applikációt használsz.
  • A hozzászólásokról egyből jelez Neked. Értesítés mutat neked bármelyik posztod vagy hirdetésed alá írnak megjegyzést. Így egyből reagálhatsz rá, vagy negatív komment esetén törölheted is mielőtt többen látják.
  • Betekintést kaphatsz arról, hogyan lépnek kapcsolatba az emberek a bejegyzéseiddel, történeteiddek és hirdetéseiddel. Teljes statiszikát mutat, a legapróbb részletekkel.
  • Nagy segítségedre lehetnek az értesítések és a teendők listáját is kezelheted, így nem maradnak el a legfontosabb teendőid.

Az alábbi gombokra kattintva ki tudod választani, hogy melyik verzióra van szükséged:

Facebook üzleti induló csomag

Téged is érdekel a modern érdeklődő és vevőszerzés? De nem értesz hozzá? Neked is segítünk, hogy profi üzleti oldalad lehessen!

Személyes konzultáció

Fejlesztenéd üzletedet, de fogalmad nincs milyen modern megoldások aktuálisak számodra? Mivel érdemes foglalkozni? Milyen költséghatékony megoldások vannak? Szinte minden webes témában tudunk egyedileg segíetni.

SzorgosKezek.hu