Saját Értékesítési Stratégia

35 000 Ft

Úgy gondolod, hogy jobban is mehetne az üzleted?
Nem vagy elégedett a beáramló profittal? Másoknak hogy megy olyan jól?

Nyilvánvaló, hogy az értékesítési stratégiádban van a hiba, vagy ahogy a legtöbb helyen tapasztalom a SAJÁT ÉRTÉKESÍTÉSI STRATÉGIA hiánya a legfőbb oka annak az okozatnak, hogy nincs elég bevételed.

Tanácsadás – Saját Értékesítési Stratégia

Szoktál hirdetni? Reklámozni?
Rengetegen reménykednek manapság, hogy úgy is bejön a vevő. Egy-egy százalékos akcióval becsábítják az érdeklődőket, így a jó ár miatt biztosan vevőket generálva belőle. Viszont ezzel sok üzlet köpi magát szemen.

Az elmúlt 4 évben számos céget és vállalkozást segítettem az értékesítési tapasztalataimmal. Eddigi megbízóim egyet biztosan megtanultak, méghozzá azt, hogy NEM ADUNK SZÁZALÉKOS AKCIÓT! 
Miért? Mert ezzel a vállalkozó önmagát fosztja meg a saját profitjától, hiszen ezt nyereséget osztod szét a vevőidnek.

Vannak bizonyos esetek (kivételek), amikor szükséges ez a fajta akciózgatás.
De a tapasztaltabbak máshogy nyernek vevőket..

Eleged van a jótékonykodásból és tényleg PROFITOT AKARSZ csinálni!
Akkor neked szól ez a tanácsadás…

Bizonyára te is szoktál hirdetni, reklámozni, ez természetes, így szeretnéd eljuttatni a leendő vásálóidhoz a kínálatodat. De ahogy tapasztalod, ma már nem 1990-et írunk és sokkal gyorsabb és pörgősebb minden! A legtöbb eddigi hirdetés nem, hogy vásárlókat, még csak a megfelelő érdeklődőkhöz sem jut el!!!!
EZÉRT ÉRDEMES MÉRNI a hirdetéseket!

“Amit mérsz, az növekszik…”

Ezen az 1 órás megbeszélésen:

  1. kielemezzük, ha eddig hirdettél, azt hogyan és milyen eredménnyel.
  2. Megnézzük a meglévő, leendő kínálatoddal (termékkörök, szolgáltatások) az érdeklődőkre levetítve hol lehetsz a legeredményesebb.
  3. Áttekintjük, hogy az internetes megjelenések közül mi az az INGYENES lehetőség, amit mindenképp meg kell ragadj..
  4. Végül a fizetős lehetőségeket is átbeszéljük. Így láthatod, hogy idővel milyen hirdetési csatornákba érdemes mindenképpen pénzt befektetni.

Valamint elárulom a mai értékesítés EGYIK FŐ TITKÁT neked!

Kérdésed van? Keress bizalommal!

 

Nincs mit veszítened!
Pénzvisszafizetési garanciával!

Nem vagy elégedett a tanácsadás végén? Az előre kifizetett teljes tanácsadási díj értékét visszafizetem neked. Sőt, ha látom a megbeszélés közben, hogy mindkettőnk részéről csak az időt pocsékolnánk, akkor is felállok és visszaadom a kifizetett pénzt. A tanácsadás órabérem nem olcsó, de csak ott tudok segíteni, ahol valóban szüksége van rá.

Mára megtisztelem magam és én is kifizetem a kellő pénzt azért, hogy a tisztában legyek a legújabb bevált internetes tecnológiákkal. Úgy raktam össze a tanácsadásaimat, hogy alatta kinyitom a szemed a témával kapcsolatban. Olyan titkokat is megosztok veled, amelyekért igen sok tanulópénzt kéne kifizess. Igazi befektetés lehet számodra is ez a tanácsadás, hogy később megfelelő információk alapján a legokosabb döntést tudd meghozni.

Ilyen egy SzorgosKezek általi tanácsadás.

A te üzleti sikereidért!

 

SzorgosKezek.hu