Akció!

Profi Facebook oldal csomag

35 000 Ft

Te is szeretnéd, ha maximumon működne a Facebook-os vevőszerző csatonád?
Használd a bevált folyamatokat és élvezd, hogy a rendszer behozza számodra is az érdeklődőket, vásárlókat.. Hosszútávon időt és pénzt takaríthatsz meg vele

Mi szükséges egy üzleti facebook oldal profi működéséhez? Több mint 9 év tapasztalatát gyútram össze ebbe a csomagba. Szó szerint igen egyszerűen a kezedben tarthatsz mindent!
Érdekel? Görgess lentebb…

Profi Facebook oldal csomag

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

1.) Megtervezzük együtt, hogy milyen fogadtatásban legyen része azoknak az érdeklődőknek, vendégeknek, vásárlóknak, akik a Facebook oldaladon járnak.

2.) Megszerkesztem a tartalmakat, mind látványban, mind szövegesen. Itt szükségem lesz szakmai leírásokra a részedről, ami alapján dolgozni tudok.

3.) Kimaxoljuk az üzleti Facebook oldaladat:
Lehetőségeidhez mérten feltöltöm azokat az ingyenes lehetőségeket a felületen, amelyeket 90%-ban nem használnak ki az oldalak kezelői. És alkalmazom azt a megtervezett folyamatot, amit az első pontban létrehoztunk. Így biztosítjuk a rendszert, hogy beirányítja a vevőt feléd. Legyen az akár azonnali telefonhívás vagy messenger üzenet számodra. Amennyiben weboldalad van azt is meg tudjuk adni célnak.

4.) Beavatlak azon technológiába, hogy a kezedből tudod menedzselni a teljes üzleti facebook részlegedet. Ezt nagyon sok megbízóm szereti, mert egyszerűen és könnyen kezelhető.

+ AJÁNDÉK JÁR! Egy infócsomagot kapsz ajándékba, amely ismerteti veled, hogy akár vidéken is milyen kiváló lehetőségekkel érhetsz el szinte mindenkit a városodban és vonzáskörzetében. Hiszen egy biztos csak arról beszélnek, amit látnak az emberek!

Az akciós ár 2022. márius 8-tól 2022. május 1-ig tart.

A csomagot meg tudod rendelni a fenti MEGRENDELEM kék gombra kattintva.
Többféle fizetési mód közül is választhatsz:
Banki átutalás vagy
Bankkártyás fizetés.

Fontos tudnod! Csak azokkal a megrendelőkkel tudok foglalkozni, akik előzőleg megrendelték és ki is fizették a csomag díját.
Megértésed köszönöm!

Bármilyen további kérdésed van írj rám messengeren!


 


 

SzorgosKezek.hu