Akció!

Instagram üzleti csomag

16 000 Ft

Te is élveznéd az Üzleti Instagram oldalad nyújtotta előnyöket??
Használd a bevált folyamatokat és élvezd, hogy a rendszer behozza számodra is az érdeklődőket, vásárlókat.. Már rövidtávon is időt és pénzt takaríthatsz meg Te is vele!

Mi szükséges egy Instagram üzleti oldalhoz? Mind látványban, tartalomban? Több mint 5 év tapasztalatát gyútram össze ebbe a csomagba. Szó szerint igen egyszerűen a kezedben tarthatsz mindent!
Érdekel? Görgess lentebb…

Instagram üzleti csomag

Biztosan Te is hallottad már, hogy az Instagram felületén egyre többen vannak jelen. Napi szinten több órát töltenek itt a regisztrált felhasználók. A statiszikák azt mutatják, hogy a tinézsereket követik a szülők a felületre. Ez jó, hiszen lehet a középkorosztálynak is hirdetni (30-50 évesek).

Aki online jelen akar lenni, azaz a lehető legtöbb felületen elérné az érdeklődőit, leendő vásárlóit mindenképpen érdemes az Instagram felületén is jelen lenni. Egyrészt mert a legegyszerűbb vevőszerző felület, ha tudod, hogy mit érdemes rajta kommunikálni, másrészt jóval hamarabb gyűjthetsz Sziveket (lájkokat), mint a Facebookon. És ahogy tapasztaljuk jóval nagyobb az értéke egy Instagram lájknak, mint a Facebook-on.

Ez a csomag hasznos lehet számodra is, ha ismeretlen az Instagram világa. Több év tapasztalatával Neked is el tudom készíteni úgy az üzleti instagram oldaladat, hogy szívesen töltsenek el időt rajta az emberek.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

1.) Megtervezzük együtt, hogy milyen fogadtatásban legyen része azoknak az érdeklődőknek, vendégeknek, vásárlóknak, akik az Instagram oldaladon járnak.

2.) Megszerkesztem a tartalmakat, mind látványban, mind szövegesen. Itt szükségem lesz szakmai leírásokra és alapinformációkra a részedről, ami alapján dolgozni tudok.

3.) Megalapozzuk az üzleti Instagram oldaladat:
Az Instagram lehetőségeihez mérten feltöltöm azokat a megszerkesztett grafikákat, amelyek mind pszichológiában és látványban a márkádat építi, mutatja be. Valamint alkalmazom azt a megtervezett folyamatot, amit az első pontban létrehoztunk. Így biztosítjuk a rendszert, hogy beirányítja az érdeklődőket, vevőket feléd. Legyen az akár azonnali telefonhívás vagy messenger üzenet számodra. Amennyiben weboldalad van azt is meg tudjuk adni célnak.

4.) Beavatlak a technológiába, hogy a kezedből tudod menedzselni a teljes üzleti részlegedet. Ezt nagyon sok megbízóm szereti, mert egyszerűen és könnyen kezelhető.

Az akciós ár 2022. február 5-től 2022. május 1-ig tart.

A csomagot meg tudod rendelni a fenti MEGRENDELEM kék gombra kattintva.
Többféle fizetési mód közül is választhatsz:
Banki átutalás vagy
Bankkártyás fizetés.

Fontos tudnod! Csak azokkal a megrendelőkkel tudok foglalkozni, akik előzőleg megrendelték és ki is fizették a csomag díját.
Megértésed köszönöm!

Bármilyen további kérdésed van írj rám messengeren!


 


 

SzorgosKezek.hu