Akció!

Helyem van a Google térképen

17 000 Ft

Google Térkép csomag
Te is biztosan láttad már, hogy számos üzlet és szállás fent található a Google térképen.

Miért ne szerepelnél rajta saját üzleteddel, szolgáltatásoddal? Így akár egy kattintással elérhető az útvonalterv gomb az érdeklődőid számára.

Valamint minden fontos elérhetőséget és információt megtalálnak rólad az érdeklődők. Az eddigi tapasztalatok alapján igen sok időt és pénzt takaríthatsz meg ezzel a csomaggal.

Szó szerint igen egyszerűen a kezedben tarthatsz mindent! Érdekel? Görgess lentebb…

Google Térkép csomag

Te is biztosan láttad már, hogy számos üzlet és szállás fent található a Google térképen.
Miért ne szerepelnél rajta saját üzleteddel, szolgáltatásoddal? Így akár egy kattintással elérhető az útvonalterv gomb az érdeklődőid számára. És minden fontos elérhetőséget és információt megtalálnak rólad az érdeklődők.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

1.) Regisztráció a térképen 

2.) Megszerkesztem a tartalmakat, mind látványban, mind szövegesen. Itt szükségem lesz szakmai leírásokra a részedről, ami alapján dolgozni tudok.

3.) Kimaxoljuk az cégedet, vállalkozásodat a térképen:
Lehetőség van szinte minden fontos információt megadni. Lehetőségeidhez mérten feltöltöm azokat az ingyenes lehetőségeket a felületen, amelyeket 90%-ban nem használnak ki az oldalak kezelői. Valamint alkalmazom azt a megtervezett folyamatot, amit az első pontban létrehoztunk. Így biztosítjuk a rendszert, hogy beirányítja a vevőt feléd. Legyen az akár azonnali telefonhívás vagy e-mail üzenet számodra. Amennyiben weboldalad van azt is meg tudjuk adni célnak.

4.) Beavatlak a technológiába, hogy a kezedből tudod menedzselni a térkép alkalmazást. Sok más “szakértővel szemben” jó magam a saját felhasználó profilt készítek neked, így sosem fogsz függni tőlem. Létrehozás után bármikor Te magad is tudod szerkeszteni. Ezt nagyon sok megbízóm szereti, mert egyszerűen és könnyen kezelhető, akár okostelefonról is.

 

Az akciós ár 2022. február 5-től 2022. május 1-ig tart.

A csomagot meg tudod rendelni a fenti MEGRENDELEM kék gombra kattintva.
Többféle fizetési mód közül is választhatsz:
Banki átutalás vagy
Bankkártyás fizetés.

Fontos tudnod! Csak azokkal a megrendelőkkel tudok foglalkozni, akik előzőleg megrendelték és ki is fizették a csomag díját.
Megértésed köszönöm!

Bármilyen további kérdésed van írj rám messengeren!


 


 

SzorgosKezek.hu