Facebook üzleti oldal Turbó

21 000 Ft

A te céged/vállalkozásod Facebook oldala is kiemelkedhet a sokaságból! Rengeteg inger éri az érdeklődőket, vásárlókat és sokan ki sem használják a Facebook oldaluk által nyújtott INGYENES lehetőségeket. Mert nem az a fontos, hogy mi mit akarunk kirakni, hanem a célpiacod miket akarnak fent látni.

Készen állsz? Töltsük meg a vevők számára minőségi tartalommal, ezáltal élettel a saját üzleti oldaladat is.

Facebook üzleti oldal Turbó

Az elmúlt 5 év tapasztalatából olyan csomagot állítottam össze, amellyel Te is eredményesen kiemelkedhetsz a közösségi médiában. Magába foglal minden olyan mára “alapnak mondtható” tartalmat és látványos médiaelemet, amelyek megfelelő információval látják el a követőket, érdeklődőket, leendő vásárlóidat.

Rengeteg facebook oldal több sebből vérzik,
TURBÓZZUK fel mielőbb a saját üzleti oldaladat  is!

Fontos tudni, hogy az Y és Z generáció után már folyamatosan zárkóznak fel a mostani 40-esek és 50-esek de még a nagyszülők is. A szokásokat folyamatosan elemzem, a facebook egyszerűen verhetetlen. Miért ne alakítanád ki te is úgy az üzleti oldaladat és annakt tartalmait, hogy ne kérdéseket, hanem folyamatosan minden olyan értékes információt megad a követőid és érdeklődőid számára, amivel ők is előrébb lesznek, nem pedig értetlenkednek.


MERT MEG LEHET CSINÁLNI!

A több év alatt számos hibát is vétettem, így mára kiforrot komplesz elemzések után tervezem meg az egyes üzleti facebook oldalak szöveges és képi tartalmait, médiaelemeit, amelyek elvarázsolhatják az érdeklődőket.


ÉRDEMES VALAMIVEL KITŰNNI!

Gondolj bele igen sokan egymást majmolják ma a közösségi médiában is. Ahelyett, hogy saját valódi értékek alapján állítanák össze a saját tartalmukat. Egy-egy alaptartalommal érdemes kitűnni, hiszen a feledhetetlen, az feledhetetlen..

Mit tartalmaz a csomag?
  • egy 1-1,5 órás személyes beszélgetést, ahol felmérem a szükséges információkat és valódi üzleti értékeidet, amelyeket kommunikálhatunk a követőid, érdeklődőid felé.
  • Teljes tartalmi feltöltés kap az üzleti Facebook oldalad.
  • Üzleti facebook oldalad megkap minden olyan alap médiaelemet (grafika, fotó, videó), amellyel eredményesebb lehetsz.
  • Egy PLUSZ BÓNUSZ is kapsz, amit 2019-ben tanultam meg és alkalmaztam Én magam is sikerrel. De ebbe csak a személyes találkozón, az értékek kielemzése után tudlak beavatni.
  • Tanácsokat is adok, hogy a továbbiakban milyen tartalmakat érdemes kitenni a követők elé, hiszen feleslege ezekért pénzt kiadnod, ha Te magad is élvezettel elkészítheted.

A megrendelt csomagról a rendszer automatikusan számlát állít elő, amit költségként el tudsz számolni.

SzorgosKezek.hu