Mire jó egy weboldal?

Összegyűjtöttem röviden, a leglényegesebb 8 dolgot!

Automatizálható

A beépített automatizációk által könnyen gyűjtheti az információkat érdeklődőid felől akkor is, amikor Te éppen a családoddal vagy. Egész nap dolgozik neked! Bevált funkció, amellyel rengeteg időt nyerhetsz.

E-mailben értesít

Nem csörög álladnóan a telefonod, hanem e-mailben értesít. Miért jó ez? Így akkor hívhatod vissza az érdeklődőket, amikor neked jó a leginkább megfelelő!

0-24 Elérhető felület

Saját online felületed akkor is elérik, amikor Te éppen alszol vagy a családoddal töltöd az időt. Nélküled is kínál, elad…

szép, egyedi megjelenés

Nyaralód egyéni stílusát tükrözheti weboldalad megjelenése is, így még jobban azonosulhat a látogató, aki érdeklődik az általad kínált szállás iránt.

világmárkát használ

Több éve a Google termékeit építem minden weboldalba, így a világmárka szolgáltatja a BIZTONSÁGOT és a Statisztikai elemzést is.

Közösségi kapcsolat

Könnyedén összekapcsolható a már meglévő közösségi felületekkel, mint a Facebook és Instagram fiók.

Mobilbarát Használat

Ott lehetsz minden okostelefonon és mobileszközön is, hiszen egyedi megjelenésed 100%-ban mobilbarát. A legutóbbi statisztikák azt mutatják, hogy 85%-ban csak ilyen eszközökről nézik a weboldalakat.

Egész évben elérhető

Szórólapok és plakátok idővel aktualitását veszíthetik, míg a weboldal folyamatosan friss tartalommal és ajánlatokkal rakhatod tele Te is. Minden információs feltölthetsz érdeklődőid számára, így nem zargatnak minden kis apróság miatt.

Fejlesztés, befektetés, ami megtérül.. amivel könnyebb.. amivel gyorsabb..

IGEN

Te is előrébb lehetsz?

Magam is alkalmazom a modern technológia által nyújtotta lehetőségeket. Hiszen Te sem szórólapon láttad ezt a témát, hanem az interneten keresztül jutottál el egészen eddig.

KÖNNYEBB, GYORSABB ÉS TÖBB IDŐ MARAD MÁSRA…
Hiszen a webes automatizációval rengeteg időt tudok nyerni magamnak, ahogy eddigi megbízóim is.

Téged is érdekel?

De még kérdésed van...?

Kérdezz bátran!

Írd meg most felém és tudd meg mielőbb kérdésedre a választ!

Hogyan szólíthatlak? (teljes név)

Mivel kapcsolatban írsz?

Kérdésed, kérésed:

Tudatában vagyok, hogy a weboldal tárolja a kitöltött adatokat a későbbi kapcsolatfelvétel miatt. Az adatkezelési irányelvekről itt olvashatsz bővebben.