"Az új korszak elkezdőtött..."

MEGOLDÁSOK

Üdvözöllek! Sok helyen mindent rásóznak az emberre, ha webes felületről van szó. Miért fizetnél olyan dologért, amit valójában nem is használsz? A SzorgosKezeknél kész csomagokból tudsz választani, amelyek ténylegesen eljuttatnak az online célod eléréséhez.

Te milyen tevékenységet folytatsz?

Vendégházam, nyaralóm van

Legtöbbször 2 dologgal keresnek meg a szállás tulajdonosok. Szeretnének saját online megjelenést vagy ki szeretnének válni a Szállás.hu és Booking.com jutalékos rendszerből és saját reklámot indítani.

A három megoldás egy csomagban is kérhető! A kedvezményes árról érdeklődj Rácz Csabinál.

Kérdésed van? Kérdezz akár most!

szk-weblogo.png

Szolgáltatásaim vannak

Műkörmös, fodrász, kozmetikus vagy? Netán valamilyen más szolgáltatói területen dolgozol? Számodra is fontos lehet az online megjelenés és azok a webes automatizációk, amellyel könnyedén tudsz időt nyerni a sűrű napokon.

A saját ügyfélköröd kialakítása után is folyamatosan fejlődhetsz! Keress bizalommal.

Kérdésed van? Kérdezz akár most!

szk-weblogo.png

Fizikai üzletem van

Reménykedni már nem éri meg, hogy betérnek az érdeklődők, vásárlók. Válassz kedvedre Te is, hogy mivel csalogatjuk hozzád az embereket és ebből, hogyan csinálunk értékesítési tölcsért.

Tegyük nálad is rendszerbe a hirdetéseket, így nincs többé ablakon kidobott pénz! Veled is megosztom a stratégiát, ha akarod.

Kérdésed van? Kérdezz akár most!

szk-weblogo.png

Intézmények, szervezetek részére

Volt szerencsém már számos ilyen témában segíteni tudásommal. Tapasztalataim alapján az a legfontosabb, hogy olyan megfelelő struktúrába helyeztük és jelenítsük meg az információt, hogy az érdeklődők a leggyorsabban megtalálják, értesüljenek róla.

Kérdése van? Kérdezzen akár most!

szk-weblogo.png

Marketing előadás a Szarvasi Könyvtárban.

SzorgosKezek.hu