"Az új korszak elkezdőtött..."

Eddigi vélemények

Tessedik kincse nyomában team

“Csabival a közös munka rendkívül könnyen ment. Elmondtuk mit szeretnénk, milyen a Tessedik kincse világa, és ezt látnánk szívesen a weboldalon is. Ezzel párhuzamosan egy átlátható, 21-ik századi, modern honlapot vizionáltunk magunknak.

Csabi mindezt hozta, sőt, mivel figyelemmel kíséri a trendeket, ennél sokkal többet adott. Egy szép, szerethető, jól működő, látványos siteot, amit időről idöre jó visszanézni.”

Décsei Mónika
Coach, tréner

“Csabival régóta munkakapcsolatban állok, ezért nem volt kérdéses, kivel építem az új weboldalt, a Játék és Tanulást. Jó munka volt, szuper ütemezésben! 

Szeretek vele dolgozni, mert kellően kreatív, újszerű ötletekkel segíti a törekvéseimet és lendületes ‘szorgos kéz’. 

Vele könnyű összehangoltan dolgozni abban is, hogy a vevőszerzés és az élményátadás kellő arányban érvényesüljön a platformon. “

Molnár András
Nyaraló tulajdonos

Csabival csak akkor dolgozz együtt, ha nem olyan honlapra vágysz, ami neked tetszik, hanem olyanra, ami vevőket hoz, és eladásokat generál.

Ha nem olyan marketing kommunikációt szeretnél, amit megdicsér anyukád, hanem olyat, ami a célközönséged nyelvén beszél. 

Ha hajlandó vagy alapjaiban újragondolni a céged marketingjét, és profi alapokra építeni azt. Mert ezt a játékot végső soron bevételre játsszuk. Ő ebben segít neked.”

Dubovecz Edina
Stílustanácsadó

“Nagyon hálás vagyok, hogy Csabival dolgozhattam! Volt egy elképzelésem a weboldallal kapcsolatban, amit egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés során felvázoltam, de amit kaptam az messze túlszárnyalta az én ötleteimet. 

Ha valami igazán szuper és működő dolgot szeretnél, nyugodtan rábízhatod magad. Tele van ötletekkel és nem utolsó sorban hasznos és működő marketing anyaggal turbozza fel a vállalkozásod! Csak ajánlani tudom, ha egy jól működő weboldalra van szükséged.”

Kohut István
Kohut Bútor Kft.

“A régi weboldalunk már nem tudott megfelelni a 2019-es elvárásoknak. A Szorgoskezek segített kiemelni cégünk erősségeit, és vizuálisan “fogyaszthatóbbá” tette a tartalmakat. Az új weboldalra hosszú távú beruházásként tekintünk.

A statisztikák, a mobilbarát megjelenés, és az e-mailes értesítés az egyszeri beruházás után még sokáig fogja a  vevőket szerezni. A megtérülés így folyamatos.

Csabi egy rövid megbeszélés után olyan webes arculatot tudott kialakítani, amely minden elvárásunknak megfelelt.”

Szécsi Attila
Pénzügyi tanácsadó

Csabival a közös munkát nagyon élveztem, rávilágított olyan dolgokra a honlapkészítés során, amelyeket a normál üzletmenetemben is hasznosítani tudtam. 

Plusz ő mindig az ügyfél, a honlapra látogató fejével gondolkodik, az első lépéstől kezdve úgy tervezi meg a honlapot, hogy az ügyfélbarát, és könnyen használható legyen, marketingesként pedig úgy fogalmaz meg mindent, hogy az érdeklődő tényleg érdeklődjön a szolgáltatásaim iránt. 

Nem mellesleg, személyében egy jóbarátra is szert tettem. Ha jót akarsz magadnak, akkor a weboldalad csak Szorgos Kezek munkájával készüljön! ;)”

SzorgosKezek.hu