weboldal-kep

Szolgáltatások

Tartalom marketing

Az egyedi tartalmakkal egyre ismertebb lehetsz érdeklődőid számára, így ők egyre jobban fognak bízni benned. Ezáltal nagyobb az esélye, hogy tőled fognak vásárolni!

Reklám és Termékfotózás

Ismertető videók

Látványos grafikák

Modern hirdetés

Kiemelt szolgáltatások

A technológiának köszönhetően ma már igen sokan számítógépeznek és különböző mobileszközökön interneteznek. Miért ne mozdulnál el arra, ahol eléred leendő vevőidet?

Hatékony Hirdetések

Weboldal készítés

Célzott vevőelérés

Szaktanácsadás

Online vevőszerző csatornák

A technológiának köszönhetően ma már igen sokan számítógépeznek és különböző mobileszközökön interneteznek. Miért ne mozdulnál el arra, ahol eléred leendő vevőidet?

Saját Facebook oldal?

Magyarországon a legelterjedtebb közösségi hálózat. Itt mindenki tudhat mindenkiről mindent... Te fent vagy már? Szívesen segítek az elején "járni". De a vevőnyerő posztokban és a hirdetésekben is tudok segíteni!

youtube-csatorna

Saját YouTube csatorna?

Hosszú távon tervezel? Akkor érdemes lehet neked is videókat megosztani. A fiatalabb generációk már nem TV-t, hanem youtube csatornákat néznek. Pár év múlva leválthatja a Televíziót! Érd el érdeklődőidet!

instagram

Saját Instagram fiók?

A legjobban fejlődő közösségi hálózat, ahol képeket tudsz megosztani üzletedről és a fontos pillanatokról. Könnyű rövid időn belül óriási követőtábort szerezni rajta! 

google-szolgatltatas

Üzleti Google kereső

Látható vagy már a Google Térképen? A legprofibb weboldal elemzőre van szükséged? Netán a támadó robotokat szeretnéd kiiktatni? Akkor írj rám és alkalmazzuk nálad is ezeket a funkciókat!

Segítségre van szükséged?

Hívj bátran: +36 20 232 9921

cropped-UJ-LOGO-2017.png