Kiemelt szolgáltatások

A technológiának köszönhetően ma már igen sokan számítógépeznek és különböző mobileszközökön interneteznek. Miért ne mozdulnál el arra, ahol eléred leendő vevőidet?

Weboldal készítés

A 0-24 órás, egyedi online megjelenés számodra is elérhető!

Online automatizációk

A gép forog, az alkotó és a megrendelő pihen...

Célzott vevőelérés

Vevőid kezében, zsebében pittyegnél saját ajánlatoddal?

Szaktanácsadás

Egyedi bizniszed van? Attól ugyanúgy szükséged lesz vevőkre!

Online vevőszerző csatornák

A technológiának köszönhetően ma már igen sokan számítógépeznek és különböző mobileszközökön interneteznek. Miért ne mozdulnál el arra, ahol eléred leendő vevőidet?

Saját Facebook oldal?

Magyarországon a legelterjedtebb közösségi hálózat. Itt mindenki tudhat mindenkiről mindent... Te fent vagy már? Szívesen segítek az elején "járni". De a vevőnyerő posztokban és a hirdetésekben is tudok segíteni!

youtube-csatorna

Saját YouTube csatorna?

Hosszú távon tervezel? Akkor érdemes lehet neked is videókat megosztani. A fiatalabb generációk már nem TV-t, hanem youtube csatornákat néznek. Pár év múlva leválthatja a Televíziót! Érd el érdeklődőidet!

instagram

Saját Instagram fiók?

A legjobban fejlődő közösségi hálózat, ahol képeket tudsz megosztani üzletedről és a fontos pillanatokról. Könnyű rövid időn belül óriási követőtábort szerezni rajta! 

google-szolgatltatas

Üzleti Google kereső

Látható vagy már a Google Térképen? A legprofibb weboldal elemzőre van szükséged? Netán a támadó robotokat szeretnéd kiiktatni? Akkor írj rám és alkalmazzuk nálad is ezeket a funkciókat!

Segítségre van szükséged?

Hívj bátran: +36 20 232 9921

cropped-UJ-LOGO-2017.png