Rövid bemutatkozó

Rácz Csabi vagyok, 1991-ben születtem az általános iskolát és a szakközepet Szarvason végeztem el, ez utóbbit informatika szakon. Majd 2013-ban végeztem Szegeden a Juhász Gyula pedagógusképző Karán Web-programozóként. 2017 január 9-től egyéni vállalkozóként segítem azokat, akiknek szüksége van a szakmai hozzáértésemre. Hatodikos korom óta készítek weboldalakat, az évek alatt kitapasztaltam , hogy mire van szüksége  mind funkcionalitásban, mind tartalmilag, mind hatékony, korszerű megjelenésben egy honlapnak.

2008 óta grafikai tervezéssel és szerkesztéssel is foglalkozom, folyamatosan fejlesztem magam. A közel 10 év alatt számos szakmai megoldást tapasztaltam és igen sok kapcsolatot építettem ki nyomdákkal, szakértőkkel.

Online marketinget 2013 óta tanulok az ezzel kapcsolatos pszichológiai szakértelmet pedig 2015 óta kutatom. Egészen 1964-ig mentem vissza, hogy az emberi pszichét és lelket ismerve és gyakorlatba áthelyezve megértsem az emberek működését. Hiszen mindig is érdekelt, miért vásárolnak az emberek és ez a háborúk utáni kényelmi időszakban kezdődött el. Hála a sok kiolvasott szakmai könyvnek és tréningeknek, konferenciáknak megbízóimat egyre magasabb szintű tudással tudom szolgálni.

A legújabb online marketing technológia terén 2016 óta folyamatosan figyelem a  legfrissebb, KIPRÓBÁLT online megoldásokat. Ezek között vannak igazán költséghatékony megoldások, amelyek a vidéki vállalkozókat segítik.

Kedvelt időtöltéseim: olvasás, tanulás,  lovaglás, túrák a szabadban, zenehallgatás, jóga, teremfoci a barátokkal, íjászkodás, harcművészetek hobbi szinten, utazás, kertészkedés.

2014-óta nincs televízióm, mert belecsapott a villám. De legalább azóta nem kell viharban kihúzni a konnektorból! :) Ekkor ismertem fel mennyi időmet vette el egy nap az a fránya fénylő doboz.

Könyevek világa

"Nincs új a Nap alatt" - mondják a bölcsek. Már az egyik kedvelt időtöltésem az olvasás, pedig nagyon nem volt így. Iskolás koromban kiírtották belőlem az olvasás szeretetét a sok kötelező olvasmánnyal. Amit tudtam megnéztem filmen és jó jegyet szereztem, ami nem volt meg filmen összekapartam legalább egy kettest a számon kérő dolgozatkor.

Felsőoktatási évek alatt rengeteg könyvet vettem tankönyv támogatásra. Emlékszem 2-3 csoporttársam támogatását is megvettem, mert ők nem éltek vele. Stócokban hordtam haza szemeszterkezdéskor a könyveket, amelyek először számomra érdekes szakmai, majd különböző érdekes témájú írások, amelyek a mai napig ékesítik a könyvtáramat.

Így kezdtem el szeretni a könyveket. Hiszen egy új tanulás forma. Nyugodtan tudtam egyedül tanulni belőlük, akkor amikor én akartam. Ez mind a mai napig így van. Belső kíváncsiságomat így csillapítom, nap mint nap. Rengeteg könyvet kiolvastam, íme néhány amelyek igazán nagyot dobtak a gondolkodásmódomon:

Tréningek - A jó pap is holtig..

Miért járok tréningekre? 2013-ban végeztem Web-programozóként és ott álltam papírral a kezemben de szakmai tudásom nem igazán volt. Így a következő másfél évet autodidakta módon kódolással és technológiai megértésekkel töltöttem.

Rájöttem ez az én világom! Akkor és ott tanulhatok azt, ami tudásszomjamat csillapítja. Rengetek könyvet forgattam 2013 óta. Aztán hallottam, hogy ha nincs elég időd könyveket olvasni járj el tréningekre.  Ezért döntöttem úgy, hogy a legjobbaktól akarok tanulni. Egyrészt mert 1-2 van, hogy 3 napig intenzíven tanulhatok olyan szuper fejlődni akaró közösségben, ahol folyamatosan igazi jó barátokat kapok az élettől. Másrészt folyamatosan megosztjuk egymás tapasztalatait és üzleti kapcsolatokat építünk ezzel szolgálva a másikat és csak harmadlagos a pénz. Fura világ lehet sokaknak, de a mi mentorainktól szív alapon tanulunk. 

"Az első a szolgálat, csak második a profit!"

Ami nyűg én azzal én már nem foglalkozom! Nagyképűségről szó sincs! De jókedvemet már fel nem áldozom 1-2 negatív gondolkodású ügyfélért. Tisztelem, szeretem őket de nincs együtt dolgunk. Hiszen csak így adhatok jókedvet azon ügyfeleimnek, akik komolyan elszánták magukat a fejlődés mellett.

Célom jó kedvűen segíteni azokat, akiknek szüksége van a tudásomra. Hiszen, amit én 5-8 év alatt megtanultam, tapasztaltam és gyakorlatban leteszteltem, azt ők sokkal rövidebb idő alatt magukénak tudhatják.

Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy kicsit jobban megismerj!
Netán vannak problémáid az online világban vagy üzleti modell terén? Írj rám nyugodtan szívesen segítek! Akár tippekkel, akár a megfelelő szolgáltatásokkal.