Kitörési lehetőségek

blokkok a rendszerben

Te is úgy érzed jó ideje egy helyben toporogsz? Kilátástalan vagy merre menj tovább?
Netán új vállalkozásod vagy céged van és  egyből be akarsz robbanni a köztudatba?

Te melyiket választanád most?

vevoszerzesi-strategia

Vevőszerzési stratégia

Nincs elég vevőd, pedig a terméked / szolgáltatásod profi? A vevőszerzési stratégiáddal lehet a gond! Képzeld el sokaknak nincs is ilyen tervük, pedig az üzlet alapja. Hiszen hiába van egy jó kínálat, ha nincsen vásárló.

termekfejlesztes

Termékbevezetési stratégia

Lehetséges, hogy régóta ugyanazt fújod? Az emberek szeretik az új dolgokat, hisz kíváncsiak lesznek tőle. Ez sok érdeklődőt be tud vonzani, akik egyből vásárolni is fognak. Az új termék vagy szolgáltatás megemelheti a régebbiek eladási számát. Így nőni fog a profit!

hirdetesek-kitores

Hirdetési stratégia

A hirdetések feladása előtt is érdemes tervezni. Megnyugtató, hogy a kifizetett hirdetés hozni is fog a konyhára. Fontos kérdések: Kik vásárolnak tőled? Ezek az emberek hol töltenek el sok időt naponta? Itt érdemes hirdetned! Számos kommunikációs csatorna van ma, mégsem használják ki!

vevok 2017

Vásárló fejlesztés

Vevőidnek minden probléma? Mindenben csak a rosszat látják? Szeretsz foglalkozni velük de ez lassan felemészthet Téged is! Ilyenkor szuper megtervezni a vásárló fejlesztést, hiszen nem a problémás vevő fog sok pénzt nálad hagyni, hanem az elégedett vásárlók.

hirdetesi stragegy

Termékfejlesztés

Új termékek bevezetése sok esetben megoldás lehet. A prémium termékek bevezetése a mihez képest elvét követi. Fantom termékek, árazási stratégiák, címkézési trükkök.

munkatars-fejlesztes

Munkatárs fejlesztés

Karmester vagy! De ha a zenekar nem zenél, hogyan lesz koncert? Csak a boldog vevő jön el és fizet újra és újra, hiszen a terméket / szolgáltatást bárhol megkapja de a vásárlási élményt nem! Sokszor apró dolgokon múlhat egy sikeres eladás!

Megtetszett valami a fentiekből de fogalmad nincs hogyan tovább?
Írj rám szívesen segítek, mert a lendület neked is jár!

Nem tudsz dönteni, hogy neked melyik megoldás segítene kitörni?

Egy alapos elemzéssel hamar kideríthető, hogy Téged
melyik választás hozna lendületbe!