Online lehetőséged

Nézzük meg pár rövid pontban, hogy milyen online megoldások várnak ma rád. Amint végigolvasod tudni fogod manapság mikkel lehet gyorsan és eredményesen fejlődni. Hiszen ezen a szinten már kezd a gép dolgozni helyettünk, amivel időt spórólhatunk.

mobil kezben 1
  • Mire jó a Facebook?
  • Mire jó egy weboldal?
  • Mire jó a SEO?
  • Mire jó a Youtube?
  • Mire jó az Instagram?
  • Mire jó a Facebook?

A facebook egy igen közkedvelt közösségi hálózat, amelyet 2004. februárjában alapítottak Amerikában. Mára az aktív felhasználók száma elérte a 2 milliárd főt. A magyarok körében kiemelkedően népszerű ez a közösségi oldal: a hazai netezők 85 százaléka használja a Facebookot. Ma az egyik legnagyobb kommunikációs csatorna, ahol elérheted vásárlóidat.

Miért működik ennyire? Elsősorban jó ha tudod, az emberek szórakozni járnak fel a Facebookra. Szeretik tudni kivel mi van és itt ingyen kaphatják meg ezeket az információkat, hiszen igen sokan osztják meg pillanataikat egy-egy nap folyamán.

Rengeteg Magyar ember van fent, már a fiatal generációkat is beleértve. Céged / vállalkozásod célközönsége használja a Facebookot, akkor igen gyorsan és hatékonyan tudsz hirdetésekkel először érdeklődőket, akikből vásárlókat tudsz nyerni.

  • Mire jó a Youtube?

Óriási teret hódított már a ez a videómegosztó. Pár év múlva ténylegesen leválthatják a televíziókat és átveszik a hatalmat. Az egyik legkedveltebb és legismertebb a Youtube. 

Miért lennél már most jelen 1-1 értékes tartalommal bíró videóval? Legyen neked is saját üzleti alapú TV csatornád az interneten, ami folyamatosan vevőket hoz!

  • Mire jó az Instagram?

Az instagram is egy közösségi hálózat, amely fényképek és rövid videók okostelefonon történő megosztásán alapul. A fiatalabb generációk körében roppant mód berobbant és nagy divat lett az "Instázás", mert egyszerű és nagyszerű!

Cégeknek is érdemes feliratkozni, hiszen igen sok érdeklődőt lehet elcsípni, akikből könnyen vásárlót lehet konvertálni.

Miért működik nálunk? Lépten-nyomon halljuk, hogy Magyar nyelvünk képies, ízes, tömör és gazdag. Ezeket tökéletesen ki lehet fejezni egy-egy képpel vagy videóval.

  • Mire jó egy Weboldal?

Az online jelenléted tényleges eredményekké átalakítása itt kezdődik. Úgy képzeld el a weboldalt, mint egy gyűjtőt! Beérkeznek a látogatók, érdeklődők a Google-ről, a külsős linkekről, a Facebook-ról, a Youtube-ról és számtalan egyéb olyan helyről, ahol vásárlóid töltik az idejüket a nap folyamán.

Mi az erőssége egy weboldalnak? Minden közösségi kommunikációs csatorna használatának (facebook, youtube, instagram, flick, stb.) megvan a maga előnye és funkciója. De igazán csak egy weboldallal lehetsz egyedi, mind megjelenésben, mind funkcionalitásban.

Igazi kulcsa a céged, vállalkozásod sikereinek...

  • Mire jó a SEO?

Légy jobb helyen a Google keresőben! A SEO-tól sokat megijednek, pedig egyszerű.  Magyarul keresőoptimalizálásnak nevezik. Ennek az a lényege, hogy a Google és különböző internetes keresőkből organikus találatként találjanak a honlapodra azok, akik az interneten számukra fontos információkat gyűjtenek. (Az organikus találatok, azok a pozíciók, amelyekért nem fizetsz!)

pl: kerti munka, autószerviz, arcápolás, stb.

A SEO több részből áll össze, de egyszer érdemes egy jó alapot adni és maga a Google fogja hozni a látogatókat a honlapodra!

szemely-szkhu2-400x250

Most már tudod, mi mire való!

Gondolj csak bele, Te melyikkel érnéd el a kitűzött üzleti célodat? Úgy érzed tudok segíteni valamiben írj rám bátran és megnézzük, hogy a te üzleted fejlesztésére milyen online lehetőségeket lehet alkalmazni.

Bízom benne számodra is hasznos voltak eddigi tapasztalataim ebben a témában! Hiszen nem az a lényeg, hogy jelen vagy az online világban! Hanem, hogy jelenléted mennyire ad megfelelő értéket és mennyire aktív. Fontos egy megfelelő egyedi stratégia kialakítása, hiszen tervezni mindig érdemes!

Tudok segíteni neked valamiben, az eddig leírtak alapján?

cropped-UJ-LOGO-2017.png