Eredmények

Kikkel dolgoztam eddig?

Marilyn Esküvői Ruhaszalon

Egyéni megjelenésű, mobilbarát kinézettel rendelkező weboldal, amely egyedi automatizációkkal lett megvalósítva. Néhány marketing eszközt is beleépítettünk Edinával a tervezés során.

Don Fredo Pizzéria

A szarvasi Don Fredo Pizzéria és Hamburgerbár új tulajdonosával Galát Palival közösen újítottuk fel az anno általam készített webes felületet. Rengetek funkcióval turbóztuk fel az új 100% mobilbarát weboldalt. Így kényelmes használattal segíti a vásárlókat. Ilyen például látványos Online étlap. vagy az Online rendelés, online vélemények gyűjtése.

Mekko.hu - Mentes ételek Gyártója

A Makói ötletből mára megvalósult gyár lett Görbe Józsi barátom manufaktúrája által készített mentes ételeknek a weboldalát én készíthettem el. A modern látványosság fő szempont volt a tervezés és megvalósítás során!

Melis Nyaraló

A Melis Nyaralóház Szarvason az Holt-Körös partján található, az Arborétummal szemben. Csak így érdemes ma érdeklődőket informálni egy nyaralóról.

Turul Kisvendéglő

A Szarvasi Turul Kisvendéglő több évtizedes tapasztalattal virágzott újjá a Szarvasi Vízi Színház megnyitása óta. Tekintsd meg milyen látványos weboldallal informálják Bencéék új és meglévő vendégeiket.

MAgdaléna Élet-Virág

Édesanyám vállalkozásának online kirakatát készíthettem el. Szolgáltatásait teljes körűen bemutatva és az érdeklődőket megfelelően informálva együtt terveztük meg.

Molt-Car Kft.

Tibiék úgy gondolták pár évvel ezelőtt, hogy szeretnének egy weboldalt, ahol minden szükséges információt fel tudnak tüntetni az Autómosóval és azóta Bérautók autóparkjával kapcsolatosan.

Bizalmatokat és barátságotokat ezúton is köszönöm!