facebook-foto

Mire jó a Facebook?

A facebook egy igen közkedvelt közösségi hálózat, amelyet 2004. februárjában alapítottak Amerikában. Mára az aktív felhasználók száma elérte a 2 milliárd főt. A magyarok körében kiemelkedően népszerű ez a közösségi oldal: a hazai netezők 85 százaléka használja a Facebookot. Ma az egyik legnagyobb kommunikációs csatorna, ahol elérheted vásárlóidat.

Miért működik ennyire? Elsősorban jó ha tudod, az emberek szórakozni járnak fel a Facebookra. Szeretik tudni kivel mi van és itt ingyen kaphatják meg ezeket az információkat, hiszen igen sokan osztják meg pillanataikat egy-egy nap folyamán.

Rengeteg Magyar ember van fent, már a fiatal generációkat is beleértve. Céged / vállalkozásod célközönsége használja a Facebookot, akkor igen gyorsan és hatékonyan tudsz hirdetésekkel először érdeklődőket nyerni, akikből rövidesen vásárlók lehetnek.

Imádnak görgetni!

Aki ma a Facebookon van, azért van fent, hogy szórakozzon. Egy nap folyamán nincs túl sok idejük az embereknek, így csak felugranak facebookra. Hiszen minden megkap, ami érdekli az adott személyt. Hogyan?

A Facebook nagyon ügyesen lett kitalálva, ugyanis amellett, hogy emberek milliói használják, minden információt gyűjtenek a felhasználókról. Elemzi a viselkedést és a szokásokat. Ki mit szeret, ki mit nem.

Ez valahol ijesztően hangozgat, de valójában még a hasznodra is lehet. Hiszen hirdetési rendszere pont ezeket az információkat felhasználva tudja a legtökéletesebb vevőcélzási lehetőségeket biztosítani.

Szeretnéd megtudni hogyan is működik a Facebook-on való hirdetés?

cropped-UJ-LOGO-2017.png