A számok SOSE hazudnak!

A  mai világban Te is csak magadban bízhatsz, hisz nem tudhatjuk valóban úgy van-e és van-e valóságalapja! Ezért tart ma ott a világ, ahol. Mindenki csak beszél, ígérget és semmi eredménye, semmi értéket nem teremtenek ezzel az emberek.

Jómagam a kreativitásom mellett, a számokra is rendszeresen támaszkodom, hiszen felgyorsult világunkban mindig a problémákra koncentrálunk nem pedig az eredményekre. És minden eredmény a megfelelő számításokkal visszavezethető számokra.

Te tudod mik a te céged/vállalkozásod számai? Nem éppen a bevételedre gondoltam, hanem a következő számokat lényeges tudni ahhoz, hogy ma bőségesen profitálj abból amit kínálsz, legyen az akár termék, akár szolgáltatás:

megbeszeles
  • Mekkora a valós piacod?
  • Ki a tényleges célközönséged?
  • Hány típusú vevőd van?
  • Hányan vásárolnak? Milyen módon méred?

Miért Jó, ha tudod ezeket?

Az egyrészt függ tőle a havi és éves bevételed. Emellett megértheted, hogy ha már hirdettél miért volt eredménytelen, azaz többé nem fogsz feleslegesen pénzt kidobni az ablakon.

A Technológia ereje

Miért éri meg Online mérni? Lehet kézzel is, füzetben vagy valamelyik táblázatkezelőben de RENGETEG idő spórolhatsz meg, ha online rendszerekkel méred a szükséges számokat! Bárhol eléred őket, hiszen ma már a felhőben (virtuális internetes adattároló) is tárolhatod az adatokat.

Online lehetőségek:

  • Weboldallátogótók, tevékenységek.
  • Célzott tartalmi megnyitásszámok.
  • Közösségi médiák statisztikái.
  • Kapcsolattartás eredményessége.

Te is szívesen látnád a saját számaidat?

Fagyott már ügyfelem arcára mosoly, amikor kijöttek az eddigi eredmények számok formájában. Sőt olyan is volt, hogy elküldtek az asztaltól és olyan is, amikor én álltam fel. Hiszen sokan zsákutcában vannak és azt hiszik jól csinálják azt, amit. Nem véletlen ez a Szorgos Kezek mottója: "Az új korszak elkezdődött!" Mindenki hisz valamiben ez így van rendjén. Viszont a korral haladni nem kell, csak érdemes. 

Ma is a rendszerváltás után vagyunk, csak már pár évtizeddel később. Változnak a trendek, a szokások... Amerre a vevő, arra van a pénz.

Amit mérsz, csak az tud növekedni...

Ma mindenkit a pénz hajt, de ahhoz, hogy újra és újra folyamatosan növekvő bevétele legyen egy cégnek/vállalkozásnak, ahhoz az alapokat szükséges megérteni és rendbe rakni.

Most már Te is tudhatod, hogy ne bízz meg senkiben! Csak aki igazolni tudja mindazt, amit mond. Ügyfeleim ezért szeretnek velem dolgozni, mert egyre jobban értik és számokban tapasztalják, hogyan lehetnek eredményesebbek. Így egyre nagyobb rálátásuk van a dolgokra és ez nyugalmat ad nekik.

Az eddig elért eredmények nagyon elégedetté tesznek, így úgy döntöttem hamarosan újabb vállalkozónak fogok segíteni meghatározni a számait. Amennyiben Te is szeretnéd átlátni a káoszt körülötted itt rám tudsz írni.

Köszönöm, hogy elolvastad eddigi tapasztalataimat! 
Bízom benne hasznos volt számodra is!

Közzétéve: 2018. április 20.

Most megosztom >>
cropped-UJ-LOGO-2017.png

Ezeket tudod már?

szorgos_miert a google

Miért bízom a Google-ban?

Miért a Google? Világmárkával dolgozhatok… Az elmúlt 9 év alatt igen aktívan tanultam a legújabb weboldal készítő technológiákat. Mivel minden rendszer törhető, ez is számokból

Tudni akarom >>
szorgos_ha haromszog

Háromból kettőt választhatsz!

A “HA háromszög” Nemrégiben rátaláltam egy könyvben erre a diagramra, amely a következőt összefüggést szemlélteti nagyszerűen: Ha kettőt választhatsz… Te melyik kettőt választanád a háromból??

Tudni akarom >>

Legutóbbi alkotások: