elemzesek

Nem bízhatsz meg bennem!

A  mai világban nem bízhatsz meg senkiben, hisz nem tudhatjuk valóban úgy van-e és van-e valóságalapja! Ezért tart ma ott a világ, ahol. Mindenki csak beszél, ígérget és semmi eredménye, semmi értéket nem teremtenek ezzel az emberek.

A számok nem hazudnak!

Jómagam a számokra támaszkodom, hiszen felgyorsult világunkban mindig a problémákra koncentrálunk nem pedig az eredményekre. És minden eredmény a megfelelő számításokkal visszsavezethető számokra.

Te tudod mik a te céged/vállalkozásod számai? Nem éppen a bevételedre gondoltam, hanem a következő számokat lényeges tudni ahhoz, hogy ma bőségesen profitálj abból amit kínálsz, legyen az akár termék, akár szolgáltatás:

megbeszeles
  • Mekkora a valós piacod?
  • Ki a tényleges célközönséged?
  • Hány típusú vevőd van?
  • Hányan vásárolnak? Milyen módon méred?

Miért jó, ha tudod ezeket?

Az egyrészt függ tőle a havi és éves bevételed. Emellett megértheted, hogy ha már hirdettél miért volt eredménytelen, azaz többé nem fogsz feleslegesen pénzt kidobni az ablakon.

Miért éri meg Online mérni?

Lehet kézzel is, füzetben vagy excelezni de RENGETEG idő spórolhatsz meg, ha online rendszerekkel méred a szükséges számokat! Bárhol eléred őket, hiszen ma már a felhőben (virtuális internetes adattároló) is tárolhatod az adatokat. Mivel mérhetőek a számok?

  • Google Analytics - weboldal látogótók, tevékenységek.
  • Facebook oldalon - Elemzések kiértékelése.
  • Hírlevél küldő rendszer - E-mailek megnyitása és kattintások.

Te is szívesen látnád a saját számaidat?

Fagyott már ügyfelem arcára mosoly, amikor kijöttek az eredmények számok formájában. Ő teljesen azt hitte, hogy mindent jól csinál.. Mindenkit a pénz hajt, de ahhoz, hogy újra és újra folyamatosan növekvő bevétele legyen egy cégnek/vállalkozásnak, ahhoz az alapokat szükséges megérteni és rendbe rakni.

Most már te is tudhatod, hogy ne bízz meg senkiben! Csak aki igazolni tudja mindazt, amit mond. Ügyfeleim ezért szeretnek velem dolgozni, mert egyre jobban értik és számokban tapasztalják,  hogyan lehetnek eredményesebb vállalkozók. Így egyre nagyobb rálátásuk van a dolgokra és ez nyugalmat ad nekik.

Az eddig elért 2 éves eredmények nagyon elégedetté tesznek, így úgy döntöttem hamarosan még több vállalkozónak fogom meghatározni a számait.

szemely-szkhu2-400x250

Köszönöm, hogy elolvastad eddigi tapasztalataimat!
Bízom benne hasznos volt számodra is!

Van 5 perced még egy érdekes cikkre?
Miért éri meg mérni a hirdetéseidet? Erről itt olvashatsz bővebben!